Biorevitalizacija

Biorevitalizacija tretman koji predstavlja idealnu ravnoteža između klasičnog mezoterapijskog tretmana i tretmana hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije ima mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline je osnova borbe protiv starenja. Dok biorevitazacija više deluje na kvalitet kože, aktivia fibroblaste, podstiče stvaranje kolagena i poboljšava elasticitet kožeodravanja samog elasticiteta koze, hijaluronski fileri imaju više efekta na povećanje volumena i remodeliranje samih struktura lica. Efekti biorevitalizacije ostaju do oko godinu dana nakon intevencije.

Kako se izvodi biorevitalizacija?

Na lice se nanosi anestetik, nakon čega se specijanim aplikatorom mikro iglicom na celu površinu lica, dekoleta ili šaka nanosi ista količina preparata.

Kada raditi biorevitalizaciju?

Biorevitalizacija je idealan tretman kada je koža izgubila sjaj, deluje dehidirano i počinje da gubi elastičnost, što može biti posledica izlaganja sunčevim zracima, stresa, umora… Izvanredna je kao priprema za leto, ali i za oporavak kože nakon sunčanja.

Šta posle tretmana?

Kao i nakon svake metode kod koje se koriste mikro iglice, u nekim slučajevima može doći do pojave crvenila, podliva i blagog otoka na mestu uboda. Nakon tretmana može se odmah vratiti svakodnevnim obavezama.

Koliko tretmana je potrebno?

Savetuje se sva do tri tretmana. U zavisnosti od stanja kože ponavljaju se u roku od 6 ili 12 meseci.

ZAKAŽITE PREGLED

Nega i tretmani u dvadesetim i ranim tridesetim

Kada primećujemo prve znake starenja? Obično oko 25. godine počinjemo da primećujemo plitke bore i fine linije, uglavnom posledice mimike i smejanja... Kako koža gubi vlažnosti one se produbljuju i  nastaju prve borice. Na licu polako počinju da se primećuju posledice...

FaceSculpting VeLift

Šta je VeLift FaceSculpting? Intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana...

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: