Kako se radi kriolipoliza?

Kako se radi kriolipoliza?

Kada se radi kriolipoliza, na kožu se prvo stavlja provodni gel koji omogućava prelaz hladnoće na kožu i njeno bolje prodiranje. Uz stalnu kontrolu temperature laserskim termometrom masno tkivo se hladi dok se ne dođe do željene, niske temperature. Sve vreme se tokom rada ciljni deo lagano masira pod pritiskom, Cryotube CL O2, radi povećavanja efekta kriolipolize.

Ukoliko se radi i tretman fibroznog celulita, pokreti su brži i jači.

Trajanje intervencije je od 20 do 50 min, u zavisnosti od toga na kom delu tela je intervencija.

Nakon intervencije se masira tretirani deo oko 5 min, u cilju podsticanja cirkulacije i razgradnje kristalizovanih masnih naslaga.

Koliko često se radi kriolipoliza?

Intervencija se radi na 3 do 6 nedelja, koliko puta je potrebno, do zadovoljavajućeg efekta. Može se raditi i dve i više zona, u razmaku od nekoliko dana.

U cilju dodatnog efekta, nakon smanjivanja obima kriolipolizom, savetuje se serija laserskih intervencija zatezanja kože. Laser utiče na stvaranje novog kolagena i njegovo remodeliranje, čime se upotpunjuje novi izgled.

ZAKAŽITE PREGLED

VeLift FaceSculpting

Šta je VeLift? Na koje delove lica najviše deluje? Za koga je ovaj tretman? Koliko puta se radi?

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: