Laserski piling

Laserski piling je tretman izbora kada želite brzo da zablistate – lepša koža, manje pore, pliće bore, uz pravi, stvarni sjaj.

Zasniva se na vrlo preciznom, mikroskopskom skidanju površnih slojeva kože, čime se skidaju i površne nepravilnosti a koža postane lepša. Može da se radi u većini godišnjih doba – a najbolje je planriati ga za jesen, zimu ili u rano proleće.

Tretman nije bolan, a period oporavka zavisi od toga šta želite da postignete – kod slabijeg intenziteta pilinga možete odmah da nastavite sa svakodnevnim poslovima – svi će primetiti da izgledate odlično, a bićete samo malo crveni toga dana, kao da ste bili na suncu…

Kod jačih, dubljih pilinga crvenilo je jače, praćeno ljuštenjem koje traje nekoliko dana, tako da treba da odvojite nekoliko dana za oporavak, ali su rezultati još bolji – uz sjaj, lice se i zateže, tako da je sjajan i u okviru redovne nege u menopauzi.

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]PROČITAJTE: Kako do sjajne kože u menopauzi?[/dt_quote]link i)

Laserski piling je odličan i u mlađim dobima, kada nam treba „brz sjaj“. Efikasniji je nego hemijski piling, a odlične rezultate postiže i u kombinaciji sa PRP i mezoterapijom.

Tajna sjajnog izgleda kože nakon laserskog pilinga je – sem skidanja starih slojeva kože čime se uklanjaju nepravilnosti, mrlje i pliće bore, uz smanjenje pora– u stvaranju novog kolagena, čime se dobija sjajna i zategnuta nova koža!

ZAKAŽITE PREGLED

Nega i tretmani u dvadesetim i ranim tridesetim

Kada primećujemo prve znake starenja? Obično oko 25. godine počinjemo da primećujemo plitke bore i fine linije, uglavnom posledice mimike i smejanja... Kako koža gubi vlažnosti one se produbljuju i  nastaju prve borice. Na licu polako počinju da se primećuju posledice...

FaceSculpting VeLift

Šta je VeLift FaceSculpting? Intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana...

Pregled estetskih tretmana

Koji estetski tretman je baš za vas? Kako da ga odaberete? Koliko traje koji tretman? Da li je bolan?

Kako do savršenih stopala i nogu?

Kako se oslobiditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja priširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: