Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman Fotona 4D?

Sinergijom dejstva dve vrste lasera – neodimijumskog (Nd:Yag) i erbijumskog (Er:Yag) dobija se maksimalni efekat podmlađivanja – rejuvenacija na dubokim, srednjim i površnim nivoima kože. Efekat laserskog tretmana Fotona 4D je višeslojan. Istovremena stimulacija kontrakcije kolagena na svim nivoima, uz stvaranje novog kolagena i remodelaciju starog kolagena dovodi do podizanja kontura lica i učvršćivanja tonusa kože. Povećanjem volumena tkiva laserom smanjuje se vidljivost bora (lasersko podmlađivanje lica i vrata), a laserskim pilingom ujednačava površina kože, uz vraćanje sjaja.

Šta je efekat Fotona 4DTM tretmana?

Rezultat Fotona 4D tretmana je sjajan – zategnuta koža, smanjenje vidljivosti bora, osvežen izgled, ujednačen ten i uklanjanje manjih nepravilnosti kože, uz podizanje kontura donjeg dela lica.

Koža se reepitelizuje, postaje elastičnija i mekša na dodir, a poboljšava se i celokupna hidriranost. Tretman je namenjen zrelijoj koži, a radi se dva do tri puta godišnje, shodno željenom izgledu i stanju kože, a sjajno deluje i u starijim životnim dobima.

PROČITAJTE JOŠ: Kako do sjajne kože u menopauzi i Nega kože u menopauzi

Koliko traje oporavak posle tretmana Fotona 4D?

Nakon tretmana Fotona 4D može se očekivati prolazno crvenilo, nakon čega dolazi do manjeg ili većeg perutanja. Zbog kombinacije više različitih modaliteta nuzefekti brzo prolaze, a nakon tretmana savetuju se kreme koje ubrzavaju reepitalizaciju, uz obavezno korišćenje zaštite od sunca, visokog faktora.

Dodatno se efekti laserskog tretmana Fotona 4D mogu pojačati i PRP tretmanom (PRP i laser – dobitna kombinacija).

ZAKAŽITE PREGLED

Nega i tretmani u dvadesetim i ranim tridesetim

Kada primećujemo prve znake starenja? Obično oko 25. godine počinjemo da primećujemo plitke bore i fine linije, uglavnom posledice mimike i smejanja... Kako koža gubi vlažnosti one se produbljuju i  nastaju prve borice. Na licu polako počinju da se primećuju posledice...

FaceSculpting VeLift

Šta je VeLift FaceSculpting? Intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana...

Pregled estetskih tretmana

Koji estetski tretman je baš za vas? Kako da ga odaberete? Koliko traje koji tretman? Da li je bolan?

Kako do savršenih stopala i nogu?

Kako se oslobiditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja priširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: