Lifting osam tačaka

Kada obrazi i oči počinju da „upadaju“, lice u celini dobija umoran i opušten izgled, kreme, kozmetički tretmani i masaže više nisu dovoljni i vreme je za aktivniji i celovitiji pristup.

Fileri su sjajno rešenje za sve one koji hoće da vrate punoću tkivu lica, posebno delova koji se, kako starimo, sve više opuštaju, zbog gubitka masnog tkiva i elasticiteta. Postoje različite vrste filera, a kombinacijom različitih vrsta filera možemo podmladiti kompletno lice – od podizanja opuštenih delova obraza, jagodica i vilice, do popunjavanja nazolabijalnih bora i izgubljenog tkiva ispod očiju.

Lifting osam tačaka (Eight Point Lifting) odnosi se na aplikaciju posebnih vrsta filera na više mesta sa svake strane lica, u zavisnosti gde je najviše potrebno. Filer koji se aplikuju su nešto gušći i napravljeni su posebno za nadoknadu volumena u srednjim delovima lica i u obrazima, ali se koristi i u drugim partijama – predelu slepoočnica, brade i duž vilice.

Lifting osam tačaka vraća licu konture koje su postojale pre nego što je vreme učinilo svoje. Posledica toga je svež izgled, puniji obrazi, podignuti uglovi usana i jagodice, smanjenje nazolabijalnih bora.

Mesta gde se aplikuju fileri su duž jagodica, duž nazolabijalnih bora, linije vilice i ispred uva, ali je tretman individualan i menja se shodno potrebama lica, što ga čini maksimalno prilagodljivi svakom licu. Kako vreme protiče, efekti se sve više vide, a tretman nije bolan jer su iglice kojima se filer aplikuje vrlo tanke, a postoji i kombinacija filera sa anestetikom. Prolaskom vremena i kvalitet kože postaje sve bolji, što značajno doprinosi efektu podmlađivanja.

Lifting osam tačaka bori se protiv efekta gravitacije, uz vraćanje simetrije i punoće baš tamo gde je najviše potrebna. U kombinaciji – botoks, koji briše bore + laser, koji vraća blistav izgled lica, vraćanje sata unatrag samo je pitanje odluke.

ZAKAŽITE PREGLED

Nega i tretmani u dvadesetim i ranim tridesetim

Kada primećujemo prve znake starenja? Obično oko 25. godine počinjemo da primećujemo plitke bore i fine linije, uglavnom posledice mimike i smejanja... Kako koža gubi vlažnosti one se produbljuju i  nastaju prve borice. Na licu polako počinju da se primećuju posledice...

FaceSculpting VeLift

Šta je VeLift FaceSculpting? Intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana...

Pregled estetskih tretmana

Koji estetski tretman je baš za vas? Kako da ga odaberete? Koliko traje koji tretman? Da li je bolan?

Kako do savršenih stopala i nogu?

Kako se oslobiditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja priširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: