Rozacea i pozadinsko crvenilo – laserska terapija

Kako izgleda laserska terapija ?

Za lasersku terapiju kože sa rozacem koristi se laser Nd:Yag koji deluje tako da se ublažava pozadinsko crvenilo i/ili rozacea koje se najčešće javlja oko nosa i na obrazima, kao i oko usana. Laserom se prelazi deo lica na kome se nalazi pozadinsko crvenilo i deluje na sve delove na kojima je to potrebno.

Tokom intervencije pacijent može osetiti toplotu i peckanje, ali vrlo slabo. Trajanje tretmana je između 20 i 30 minuta. Nekoliko dana nakon intervencije na koži tretiranog područja biće prisutno crvenilo.

Nega kože nakon tretmana

Nakon intervencije, lekar će preporučiti kremu kojom ćete mazati tretirani predeo. Obavezna je zaštita od sunčevih zraka, upotrebom kreme sa visokim zaštitnim faktorom SPF 50+.

Koliko tretmana je potrebno?

Obično između pet i sedam, a rezultati se obično vide vide posle pete terapije.

ZAKAŽITE PREGLED

Nega i tretmani u dvadesetim i ranim tridesetim

Kada primećujemo prve znake starenja? Obično oko 25. godine počinjemo da primećujemo plitke bore i fine linije, uglavnom posledice mimike i smejanja... Kako koža gubi vlažnosti one se produbljuju i  nastaju prve borice. Na licu polako počinju da se primećuju posledice...

FaceSculpting VeLift

Šta je VeLift FaceSculpting? Intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana...

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: