Šta je kriolipoliza?

Šta je kriolipoliza?

Kriolipoliza je metod kojim se na najsavremeniji način maksimalno efikasno uklanjaju masne naslage i celulit u predelu struka, bokova, stomaka, na ledjima, zadnjici, nadlakticama i nogama, potpuno neinvazivno, bezbolno i bezbedno. Ima vrlo malo kontraindikacija (kome se kriolipoliza ne preporučuje), a pre intervencije preporučuje se utvrđivanje stanja organizma (priprema za kriolipolizu)

Kako deluje kriolipoliza?

Masno kivo je osetljivije na hladnoću od ostalog tkiva. Kriolipolizom se niskom temperaturom deluje se na masno tkivo, što dovodi do njegove kristalizacije i razbijanja zidova masnih ćelija, nakon čega se one resorbuju.

Tokom intervencije se koristi nastavak CryoTube CL 02, koji dodatno vibracijama deluje na uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga čime se povećava efekat krioipolize (kako se radi kriolipoliza) .

Šta očekivati posle kriolipolize?

Značajna poboljšanja su vidljiva već nakon 15 dana, a konačan rezultat je vidljiv za oko četiri nedelje. Nekad je gubitak i 3 centimetra masnih naslaga već posle prvog tretmana – efekat zavisi od toga kakvo je početno stanje, kakvo je stanje organizma (pripreme za kriolipolizu) i koliko se pridržavate saveta o ishrani i fizičkoj aktivnosti (šta posle kriolipolize, planiranje obroka posle kriolipolize, recepti za sokove)

Uz značajno smanjenje lokalizovanih masnih depozita, dodatni efekat je i da tretirana površina kože postaje mekša narednih dana.

Efekat terapije prati se merenjem obima tretiranih površina, u kartonu pacijenta. Dodatni efekat moguće je postići laserskim etmanom zatezanje kože (link Lasersko zatezanje kože).

Ima li kriolipoliza neželjenih efekata?

Nema ozbiljnijih – obično je primetno blago crvenilo koje traje otprilike pola sata a koje nema štetnih posledica. Moguće je da dodje do pojave prolazne utrnulosti u oko 25% slučajeva.

Otok i prolazno bledilo javljaju se retko.Tokom kliničkih ispitivanja koja su vršena za vreme terapija nije zabeleženo nijedno ozbiljnije neželjeno dejstvo.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserska nega nogu i stopala

Kako se oslobiditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja priširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: