Tretmani za jesen i zimu

Iskoristite sjajan popust od 20% za laserski tretman Fotona 4D koji traje samo do 30. novembra! Pozovite 021 551 331!

Bilo je divno, toplo, sunčano, odmorili ste se i nekoliko dana posle odmora blistali ste… ali, posle toga vide se posledice i toplote i sunčanja. Šta dalje?

Laserski pilinglaserski piling je tretman izbora kada želite brzo da zablistate – lepša koža, manje pore, pliće bore, uz pravi, stvarni sjaj. Preciznim skidanjem površnih slojeva kože skidaju se i površne nepravilnosti a koža postane lepša. Tajna sjajnog izgleda kože nakon laserskog pilinga je – sem skidanja starih slojeva kože čime se uklanjaju nepravilnosti, mrlje i pliće bore, uz smanjenje pora – u stvaranju novog kolagena, čime se dobija sjajna i zategnuta nova koža!

PRP – platelet rich plasma – terapija plazmom bogatom trombocitima koristi sopstvene potencijale organizma u cilju regeneracije tkiva. Deluje duboko u koži, čime se započinju prirodni procesi podmlađivanja i regeneracije. Centrifugatom sopstvene krvi, bogatim trombocitima i faktorima rasta stimuliše se reakcija matičnih ćelija i dovodi do podsticanja stvaranja novog kolagena, elastina i krvnih sudova. PRP terapijom usporava se proces starenja, ćelije se podmlađuju i hrane i smanjuje vidljivost bora, ožiljaka i hiperpigmentacija, vraća se sjaj i tonus opuštenoj i suvoj koži.

Kombinacija laser + PRPtretmanom laserom se deluje na površni sloj kože i radi se laserski piling, tokom koga se na koži prave mikro kanali. PRP tretmanom se, po završenom laserskom tretmanu, u tako pripremljenu kožu ubacuje mnogo više hranljivih materija nego samo izolovanim PRP tretmanom. Na taj način se značajno smanjuje period oporavka nakon lasera, a povećava se efekat prirodnog rasta kolagena i zatezanja kože.

Najčešće se kombinuje jedan tretman laserom i dva tretmana PRP, ali sve zavisi od stanja i potreba kože.

Hemijski pilinghemijskim pilingom odstranjuju se površinski, izumrli slojevi kože i dolazi do njenog obnavljanja. Idealni su kako za uklanjanje početnih znakova starenja i zatezanje kože, tako i za uklanjanje površnih ožiljaka od akni, fleka nastalih kao posledica izlaganja sunčevim zracima, proširenih pora i grube, stare kože. Nakon pilinga koža je glatka i nežna, ima svež i blistav izgled. Nakon intervencije nastavlja se intenzivirana stimulacija stvaranja kolagena i elastina. Ponavljanim intervencijama kvalitet i izgled kože se sve više popravljaju.

Biorevitalizacija – Biorevitalizacija je idealna ravnoteža između klasičnog mezoterapijskog tretmana i tretmana hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije ima mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline je osnova borbe protiv starenja. Dok biorevitazacija više deluje na kvalitet kože, aktivira fibroblaste, podstiče stvaranje kolagena i poboljšava elasticitet kožeodravanja samog elasticiteta koze, hijaluronski fileri imaju više efekta na povećanje volumena i remodeliranje samih struktura lica.

Mezoterapija  – minimalno invazivna intervencija za regeneraciju kože kod koje se tankim iglicama u gornje slojeve kože aplikuju različiti aktivni sastojci – mezokokteli, bogati hijaluronskom kiselinom, vitaminima, mineralima i antioksidansima. Ćelije se podstiču na stvaranje kolagena, elastina i štite ćelije od oštećenja slobodnim radikalima.

4D Fotona laser – Rezultat Fotona 4D tretmana je sjajan – zategnuta koža, smanjenje vidljivosti bora, osvežen izgled, ujednačen ten i uklanjanje manjih nepravilnosti kože, uz podizanje kontura donjeg dela lica. Koža se reepitelizuje, postaje elastičnija i mekša na dodir, a poboljšava se i celokupna hidriranost. Tretman je namenjen zrelijoj koži, a radi se dva do tri puta godišnje, shodno željenom izgledu i stanju kože, a vrlo je efikasan i u starijim životnim dobima.

Hijaluronski fileri – zahvaljujući različitim gustinama filera na potpuno prirodan način mogu se korigovati nedostatci na licu. Nekim delovima vraća se izgubljeni volumen (jagodice, donja trećina lica), na drugima se koriguje oblik i veličina usana, podiže ugao usta, izbrisati linije iznad usana (pušačke bore), popuniti nazolabijalne bore…

Uklanjanje bora botulinom (Botoks) – Botulinum A je toksin koji privremeno blokira mišiće čime se gubi mogućnost prekomerne mimike, te koža iznad tih mišića postaje zategnuta.

Kriolipoliza i TightSculpting – oba tretmana koriste se za skidanje lokalizovanih nakupina masnog tkiva – kriolipoliza hladnoćom, TightSculpting toplotom – laserom.

Koji god tretman izaberete, nećete pogrešiti!

ZAKAŽITE PREGLED

Nega i tretmani u dvadesetim i ranim tridesetim

Kada primećujemo prve znake starenja? Obično oko 25. godine počinjemo da primećujemo plitke bore i fine linije, uglavnom posledice mimike i smejanja... Kako koža gubi vlažnosti one se produbljuju i  nastaju prve borice. Na licu polako počinju da se primećuju posledice...

FaceSculpting VeLift

Šta je VeLift FaceSculpting? Intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana...

Pregled estetskih tretmana

Koji estetski tretman je baš za vas? Kako da ga odaberete? Koliko traje koji tretman? Da li je bolan?

Kako do savršenih stopala i nogu?

Kako se oslobiditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja priširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: