VeLift tretman mikrostrujama

Šta je VeLift tretman mikrostrujama?

Intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana kontrakcija koju prave bore (mišići izmedju obrva) – mišići se opuštaju. Istovremeno se poboljšava cirkulacija i limfna drenaža, čime se bolje ishranjuje koža, donosi veća količina kiseonika i poboljšava izgled tkiva. Efekat – podizanje tonusa mišića celog lica i redefinisanje kontura na maksimalno prirodan način – vežbom.

Na koje delove lica VeLift najviše deluje?

Deluje na SVE mišiće lica, a najbolji efekti su na liniji vilice, i predelu obrva – podižu se obe regije, čime se dobija puniji i čvršći izgled kontura lica. Efekat je ne samo na mišićima lica, nego i vrata.

Za koga je VeLift?

Za sve one koji žele da uspore proces opuštanja kontura lica, na potpuno prirodan način – radom sopstvenih mišića!

Da li je intervencija bolna i koliko traje oporavak?

Potpuno je bezbolna, a povremeno se može osetiti blago golicanje. Nakon procedure nema nikakvih tragova, te se može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. Može se raditi u svim godišnjim dobima.

Kako se radi VeLift tretman mikrostrujama?

Pre intervencije se proveri stanje kože i stepen hidracije, nakon čega se lice očisti i uradi se piling. Posle uklanjanja pilinga, na lice se nanosi gel i postavljaju electrode, koje se potom povlače duž odredjenih linija mišića, posebno osmišljenim pokretima. Nakon završetka intervencije ukalnja se gel, na lice nanosi serum i poboljšava njegova apsorpcija mikrostrujama.

Koliko intervencija je potrebno?

Broj intervencija zavisi od početnog stanja, tipa tkiva i mišića, ali se obično radi pet do šest, jednom nedeljno, a nakon toga se svakog meseca se radi intervencija održavanja. Održavanje je neophodno kao i kada se vežbaju mišići tela – dok god radimo na njima vedno u teretani, dotle su zategnuti i dobro izgledaju, kad prestane vežbanje, vraćaju se na staro. VeLift je – u stvari – “gym” za mišiće lica.

Efekat ponavljanih VeLift tretmana mikrostrujama

Kada početi sa tretmanima?

Ovaj tretman može da se radi bilo kada – kao i kod svega drugog, ključ je u prevenciji. Što pre se počne, lice će biti čvršće i gravitacija će imati manje uticaja.

Da li se VeLift može raditi u kombinaciji sa botoksom, filerima i laserom?

Da, botoks briše bore, fileri dopunjuju volumen, laser podiže tonus kože i utiče na stvaranje kolagena i elastina, a VeLift deluje na mišiće. Sve ove intervencije su medjusobno komplementarne. Može li bolje?

Izgledajte fantastično, a ne plastično!

ZAKAŽITE PREGLED

Laserska nega nogu i stopala

Kako se oslobiditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja priširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: