Tajne poznatih

Tajne poznatih

Izgled Nikol Kidman ne korespondira sa brojkom u njenoj ličnoj karti. Koje procedure i nama, običnim ženama, mogu obezbediti blistav i svež izgled i u šestoj deceniji života.

Laserska interevencija redovnog pilinga i Fotona 4D, …uz malo botoksa i  malčicke filera

Foto: neutrogena_au

Dok je lice Sandre Bulok zategnuto, vrat joj odaje godine. Kako to izbeći?

Kombinacijom 4D Fotona laserskog tretmana i VeLifta – ali redovno!

Foto: bullockslays

Za Gvinet Paltrou kao da je vreme stalo. Jednom prilikom izjavila je da zahvalnost za to duguje laserima. U čemu je zapravo njihova moć?

Laser kombinuju sjajne termičke i svetlosne efekte, i mogu da efikasno rade više stvari – od ablacije koja vodi ka manje ili više dubokom pilingu, do zagrevanja koje daje efekat liftinga

Foto: gwynethpaltrow

Kameron Dijaz im dijagnostifikovanu rozaceu, ali je uspešno drži pod kontrolom. Šta pomaže u toj misiji?

Laserska terapija Nd laserom koja nežno deluje na promene na koži i uklanja ih… ali treba biti i uporan i pratiti i sve savete dermatologa o redovnoj nezi.

Foto: cameron_diaz_p

Zavidna linija Blejk Lajvli imala je problem tokom druge trudnoće – ugojila se 27 kilograma! No, ona je uspela da povrati savršenu formu i vratila nadu da svi to mogu učiniti. Dakle – šta sa strijama?

Najvažnije je održavati stalnu težinu – bez velikih kolebanja, kao i uvek hidrirati kožu, i tokom trudnoće i van nje. Ali, ako se strije ipak pojave, treba reagovati što pre – laserskom terapijom strija dok su još sveže, srvene – tada su rezultati najbolji.

Foto: blakelively

Svi se pitamo KAKO JE MOGUĆE da Dženifer Aniston izgleda isto tokom svih ovih godina? Šta je njen izbor tretmana?

Zvezda “Prijatelja” obožava tretmane mikrostrujama i navodi da ih radi vrlo redovno – nekada i svaki dan! Dakle – VeLift kao “trening” za mišiće lica, prvo jednom nedeljno, a onda jednom mesečno. Sjajno!

Foto: jennifer.aniston___