Biohidratacija

o-uslugama

Biohidratacija

Biohidratacija je tretman koji revitalizuje kožu – hidrira je, poboljšava teksturu i čini je baršunastom. Odlična je kao izdvojeni tretman, posebno nakon stresa – sunčanja, napornog perioda, izlaganja vetru i niskim ili visokim temperaturama, ali i kao nastavak nege nakon drugih tretmana poput laserskog pilinga ili laserskog podmlađivanja

U sastavu koktela su aminokiseline i hijaluronska kiselina koje deluju na fibroblaste i poboljšavaju njihovu regeneraciju.

Kome se preporučuje biohidratacija?

Svima koji žele da poprave hidrataciju kože i da je regenerišu. Posebno je pogodna za osobe koje imaju suvu kožu – nema više perutanja i osećaja zatezanja kože. Koža je meka i nežna, baršunasta na dodir. 

Koje se regije mogu tretirati?

Najčešće se tretira lice, a mogu i vrat, dekolte, šake – gde god vam smeta suva koža.

Kako se izvodi biohidratacija i koliko dugo traje?

Nakon nanošenja lokalnog anestetika u obliku kreme, injekcioni rastvor se mikroiglicama aplikuje u kožu. Tretman traje oko 30 min.

Koliko tretmana se preporučuje?

Najbolji su efekti ako se rade tri vezana tretmana, na tri nedelje, ali se može raditi i jednom, za posebnu priliku ili u sklopu redovne nege.

Nega i održavanje rezultata

Nega nakon tretmana je uobičajena – odmah se možete vratiti svakodnevnim obavezama.

Postignute rezultate održavajte redovnim tretmanima i ponavljanjem biohidratacije, prema individualnim potrebama stanja kože.

Cenu Biohidratacije možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam