Akušeri Novi Sad

Trudnoća

o-uslugama

O trudnoći

Trudnoća je posebno stanje u životu žene – i najveća radost i velika briga. Kako će proteći, da li će biti u redu, kako da se ponašamo – šta smemo, a šta ne… milion pitanja na koja su potrebni odgovori, oni pravi, u koje se ne sumnja i koji donose umirenje. A za takve odgovore i mir koji donose potrebni su lekari koji su iskusni, puni znanja, ali i razumevanja za sve strahove, nade, očekivanja i nedoumice.

Lekari u Poliklinici Novakov svakoj trudnici i svakoj bebi koju sa nestrpljenjem čekamo pristupaju sa posebnom pažnjom i posvećenošću, rado objašnjavaju sve promene, pojašnjavaju tok trudnoće i približavaju sve ono što je nepoznato, a važno. Pitanja se podrazumevaju – što više pitate – više ćete znati i više uživati u tom divnom periodu trudnoće. Period trudnoće treba da bude vreme uživanje i radosti, zato je važno odabrati one lekare koji će vam to omogućiti. Mi smo tu da vam sve objasnimo, pomognemo, odgovorimo – da pregledamo, uputimo i podržimo.

Vrlo smo ponosni na tim ginekologa koji se u našoj Poliklinici bavi trudnoćama – zajedničko im je ne samo znanje i iskustvo nego i razumevanje i posvećenost. Vaše je samo da uživate i radujete se.

Pišite nam

trudnoca

Trudnoća