Mezoterapija lica Novi Sad Najbolji dermatolozi

Mezoterapija

o-uslugama

Mezoterapija

Mezoterapija je minimalno invazivna procedura za regeneraciju kože. Pomoću tankih iglica u srednje slojeve kože aplikuju se mezokokteli, bogati aktivnim sastojcima, poput hijaluronske kiseline, vitamina, minerala i antioksidanasa, koji podstiču ćelije na produkciju kolagena, elastina i štite ćelije od oštećenja slobodnim radikalima. Proces starenja znatno se usporava, a novonastali kolagen i elastin koži daju blistav i zdrav izgled. Efekti su vidljivi neposredno nakon tretmana: 

  • koža je sveža i dubinski hidrirana 
  • bolji tonus
  • vidljivo zategnutija 
  • veća elastičnost
  • smanjuju se duboke bore
  • nestaju površinske bore i linije. 
Kome se preporučuje mezoterapija?

Svima koji žele da hidriraju i nahrane kožu i omoguće joj dodatnu negu. Mezoterapija se radi u svim životnim dobima, a može se početi u dvadesetim godinama, u sklopu nege kože, čime se osigurava adekvatna ishrana i hidratacija kože i usporava proces starenja.

Koje se regije mogu tretirati pomoću mezoterapije?

Celo lice, vrat, dekolte, šake – gde god je potrebna dodatna nega.

Kako se izvodi tretman mezoterapije?

Na prethodno očišćenu kožu nanosi se anestetik krem, da bi aplikovanje koktela bilo u potpunosti bezbolno. Tretman se izvodi tankim mikroiglicama, a prilikom svakog uboda ostavlja se mala količina koktela, koja omogućava da se aktivne supstance ravnomerno rasporede po unutrašnjosti kože. U zavisnosti od regije koja se tretira, mezoterapija traje između 15 i 45 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Radi se serija od 3 tretmana sa razmakom 15 dana.

Nega i održavanje nakon mezoterapije

Posle tretmana moguća je pojava blagog crvenila i sitnih hematoma na mestu uboda, a koža se neguje prema preporuci lekara.

Serija se može ponoviti za 6 do 12 meseci, ili se može raditi tretman održavanja, jednom u dva meseca.

Cenu Mezoterapije lica možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam