Laserski piling lica

Laserski piling

o-uslugama

Laserski piling lica

Laserski piling je tretman izbora kada želite brzo da zablistate – lepša koža, umanjene pore, pliće bore. Zasniva se na vrlo preciznom, mikroskopskom skidanju površinskih slojeva kože, čime se skidaju i površinske nepravilnosti, a koža postaje lepša. Može da se radi tokom većine godišnjih doba – a najbolje je planirati ga za jesen, zimu ili u rano proleće.

Tajna sjajnog izgleda kože nakon laserskog pilinga je – sem skidanja starih slojeva kože čime se uklanjaju nepravilnosti, mrlje i pliće bore, uz smanjenje pora – u stvaranju novog kolagena, čime se dobija sjajna i zategnuta nova koža.

Kome se preporučuje laserski piling?

Laserski piling je odličan za sve uzrasne grupe – kod mlađih osoba u okviru redovne nege i ujednačavanja kvaliteta kože, te za uklanjanje eventualnih nepravilnosti i plićih bora, a kod starijih osoba za zatezanje kože, ublažavanje opuštenosti lica i dobijanje mladalačkog sjaja. Efikasniji je nego hemijski piling, a odlične rezultate postiže i u kombinaciji sa PRP i mezoterapijom

Koje se sve regije mogu tretirati laserskim pilingom?

Lice, vrat i dekolte, kao i šake.

Kako se izvodi laserski piling i koliko dugo traje?

Tretman se izvodi prelaženjem laserskog zraka preko željene regije kože, više puta. U zavisnosti od jačine i dubine pilinga, moguće je osetiti toplotu i blago peckanje, ali ne i bol, a koža se sve vreme hladi, tako da je i ovaj osećaj maksimalno umanjen. Nakon tretmana se primećuje izraženo crvenilo i oseća se zategnutost kože, a nanosi se krema za hidrataciju i reepitelizaciju. Tretman traje, u zavisnosti od stanja kože i željenog efekta, oko 30 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

U zavisnosti od željenog efekta, radi se od 1 do 3 tretmana, u vremenskim periodima od četiri nedelje.

Oporavak i nega nakon laserskog pilinga

Period oporavka zavisi od toga šta se želi postići – kod slabijeg intenziteta pilinga može se odmah nastaviti sa svakodnevnim poslovima, postoji crvenilo, ali brzo prolazi. Kod jačih pilinga crvenilo i perutanje duže traje, oko nedelju dana, te se savetuje intenzivna hidratacija kože, uz kreme sa visokim zaštitnim faktorom SPF 50+ i zaštitu od sunca.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Redovnom negom uobičajenim ili preporučenim tonicima, serumima i kremama, korišćenjem visokog SPF i – ponavljanjem laserskog pilinga.

Cenu Laserskog pilinga možete pronaći u našem Cenovniku.

Pusti video zapis

Pišite nam