Laserski lifting 4D

4D laserski lifting

o-uslugama

4D laserski lifting

Laserski lifting lica, ili Fotona 4D lifting, je tretman kojim sinergijom dejstva dve vrste lasera – neodimijumskog (Nd:Yag) i erbijumskog (Er:Yag) postižemo maksimalni efekat podmlađivanja – rejuvenaciju na dubokim, srednjim i površinskim nivoima kože. 

Efekat Fotona 4D liftinga

Efekat Fotona 4D laserskog tretmana je višeslojan. Istovremena stimulacija kontrakcije kolagena na svim nivoima, uz stvaranje novog kolagena i remodelaciju starog, dovodi do podizanja kontura lica i učvršćivanja tonusa kože. Povećanjem volumena tkiva laserom smanjuje se vidljivost bora, a laserskim pilingom ujednačava se površina kože, uz vraćanje sjaja.

Rezultat ovog tretmana je izuzetan – zategnuta koža, smanjenje vidljivosti bora, osvežen izgled, ujednačen ten i uklanjanje manjih nepravilnosti kože, uz podizanje kontura donjeg dela lica. Koža se reepitelizuje, postaje elastičnija i mekša na dodir, a poboljšava se i celokupna hidriranost.

Kome se preporučuje 4D laserski lifting?

Tretman je namenjen zrelijoj koži, obično posle 40. godine života, ali može da se radi i ranije, u cilju prevencije opuštanja kože i poboljšanja celokupnog izgleda.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Intervencija se radi sa dve različite vrste lasera i četiri različita modaliteta, koji imaju sinergističko dejstvo i međusobno se dopunjuju. Tokom intervencije se može povremeno osetiti peckanje, ali tretman nije bolan, jer se u delovima u kojima je to potrebno koža hladi, te nema potrebe za anestezijom. Traje do 45 minuta.

Koliko tretmana laserskog 4D liftinga je neophodno?

Radi se dva do tri puta godišnje, shodno željenom izgledu i stanju kože. Može da se radi i leti, sa modifikacijom dela pilinga.

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Nakon tretmana Fotona 4D može se očekivati prolazno crvenilo, nakon čega dolazi do jačeg ili slabijeg perutanja. Zbog kombinacije više različitih modaliteta, nusefekti brzo prolaze, a nakon tretmana savetuju se kreme koje ubrzavaju reepitalizaciju, uz obavezno korišćenje zaštite od sunca visokog faktora.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Redovnim ponavljanjem tretmana poboljšavaju se i održavaju dobijeni rezultati, smanjujući efekte daljeg starenja.

Dodatno se efekti Fotona 4D laserskog tretmana mogu pojačati i PRP tretmanom ili biorevitalizacijom.

Cenu 4D laserskog liftinga možete pronaći u našem Cenovniku.

Pusti video zapis

Pišite nam