Skinbusteri

o-uslugama

Skinbusteri

Tretman skinbusterom je savršena ravnoteža između biorevitalizacije i hijaluronskog filera, koja ublažava prve znake starenja – poboljšava hidrobalans i čvrstinu kože, bore i definiše konture lica. Ako vaše lice izgleda umorno i iscrpljeno, ako je koža suva i uočavate neravnine na koži u vidu sitnih bora – skinbuster je pravi tretman za vas.

Kome se preporučuju skinbusteri?

Preporučuju se svima koji žele da poboljšaju kvalitet kože dubokom hidratacijom i revitalizacijom, da poboljšaju elastičnost i umanje sitne bore, kao i da osveže lice definicijom jagodica i umanjivanjem nazolabijalnih bora.

Skinbusterima možemo tretirati lice, vrat i šake.

Kako se izvodi tretman?

Mikroiglicama se ubrizgava koktel na unapred predodređena mesta na licu, vratu ili šakama i na taj način se pruža potpora dubljim tkivima i ligamentima, a kao rezultat koža je zategnuta i kvalitetnija. Hijaluronska kiselina iz koktela pruža dubinsku hidrataciju koži, a drugi sastojci umanjuju sitne bore i poboljšavaju elastičnost.

Koliko traju rezultati tretmana?

Efekat skinbustera je individualan‚ uglavnom traje 6-8 meseci.

Održavanje rezultata

Rezultati se održavaju adekvatnom negom kože, kremom sa zaštitnim faktorom i ponavljanjem tretmana po potrebi, a fantastičan efekat daje u kombinaciji sa laserskim tretmanima.

Pišite nam