Mezoterapija podočnjaka

o-uslugama

Mezoterapija podočnjaka

Mezoterapija podočnjaka predstavlja najsavremenije i uspešno rešenje za podmlađivanje kože oko očiju. Zahvaljujući koktelima namenjenim isključivo za regiju ispod oka, mezoterapija hidrira kožu, pospešuje cirkulaciju i ubrzava limfnu drenažu, čime se tečnost nakupljena ispod oka adekvatno drenira, kesice ispod oka resorbuju, a koža je podmlađena i svetlija.

Tretman je namenjen svim osobama koje imaju sitne bore i tamne kolutove oko očiju ili izražene, otečene kesice, koje licu daju podbuo izgled.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Regija podočnjaka se očisti i na nju se nanese anestetik krem, da bi se tretman učinio bezbolnim. Kada anestezija deluje, aplikuje se mezokoktel mikroiglicama na prethodno definisane tačke. Na mestima aplikacije ostaju sitne papule veličine čiodine glave, koje se posle nekoliko sati povlače. Tretman traje oko 30 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Radi se serija od 3 tretmana, u razmaku od 2 nedelje.

Nega nakon tretmana

Nakon tretmana, nije potrebna posebna nega. Nekada se javlja blag otok koji brzo prolazi. Šminka se može nanositi sutradan.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultati se održavaju ponavljanjem tretmana, najčešće nakon 4-6 meseci.

Tretman je namenjen svim osobama koje imaju tamne kolutove oko očiju ili izražene, otečene kesice, koje licu daju podbuo izgled.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Regija podočnjaka se očisti i na nju se nanese anestetik krem, da bi se tretman učinio bezbolnim. Kada anestezija deluje, aplikuje se mezokoktel mikroiglicama na prethodno definisane tačke. Na mestima aplikacije ostaju sitne papule veličine čiodine glave, koje se posle nekoliko sati povlače. Tretman traje oko 30 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Radi se serija od 3 tretmana, u razmaku od 2 nedelje.

Nega nakon tretmana

Nega se primenjuje prema savetu lekara, a ukoliko postoje manji tragovi uboda u vidu modrica, stavljaju se hladni oblozi. Šminka se može nanositi sutradan.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Nanošenjem kreme za negu okoloočne regije – koju će vam preporučiti vaš lekar. Moguće je ponavljati tretman ukoliko je potrebno.

Cenu Mezoterapije podočnjaka možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam