Profhilo

o-uslugama

Profhilo

Profhilo je idealan tretman za podizanje lica, i posebno vrata, koji pruža vidljiv efekat liftinga neposredno nakon tretmana, ali i produženi i dugotrajni efekat zasnovan na dubinskoj regeneraciji kože i hidrataciji, čime koža dobija blistavost i sjaj. 

Profhilo je jedinstven zato što kombinuje hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne mase, i ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml).

Stimuliše regeneraciju masnog tkiva, koje je potpora površnim slojevima kože, te daje koži čvrstinu i jedrinu. Hijaluronski fileri nadoknađuju volumen i definišu jagodice i vilicu – ostaju na mestu gde se aplikuju. Profhilo se nakon aplikacije raspoređuje u dermisu i masnom tkivu, stimuliše stvaranje kolagena i dubinski hidrira kožu.

Kome se preporučuje Profhilo?

Svima koji žele prirodan izgled, zatezanje i hidrataciju bez neželjenog volumena koji prave fileri, ali i svima koju su već aplikovali filere i hoće da održe tonus i hidrataciju kože.  

Koje se regije mogu tretirati Profhilo-m?

Najčešće se tretiraju lice, vrat i dekolte – gde god želite zatezanje i hidrataciju.

Kako se izvodi Profhilo i koliko dugo traje?

Nakon čišćenja i dezinfekcije kože, Profhilo se aplikuje posebnom tehnikom – BAP (Bio Aesthetic Point), koja podrazumeva aplikovanje u samo 10 tačaka, po 5 na svakoj polovini lica, vrata ili dekoltea. 

Na taj način Profhilo utuče na bioremodelovanje kože – stimuliše regeneraciju tkiva i stvaranje novog kolagena na tačno određenim tačkama kako bi postigli maksimalni lifting.

Koliko tretmana se preporučuje?

Najbolje je da uradite dva tretmana u razmaku od mesec dana, tako postižemo dugotrajan efekat.

Nega i održavanje rezultata

Nega nakon tretmana je uobičajena – odmah se možete vratiti svakodnevnim obavezama.

Postignuti rezultati se održavaju ponavljanjem tretmana posle 6-9 meseci, a fantastičan je kada se kombinuje sa laserskim pilingom ili 4D tretmanom, za maksimalne efekte liftinga, zatezanja i hidratacije kože.

Cenu Profhilo tretmana možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam