zapaljenje mokracne cevi - uretritis

Urologija

doctor

O urologiji

Urolog je lekar kome se obraća kada postoje problemi o kojima se nerado priča – bolovi pri mokrenju, krv u mokraći, problemi sa erekcijom, nevoljnim uriniranjem… vrlo neprijatne tegobe, ali izlečive. Ključ je u brzoj reakciji – što se ranije javi urologu, brže je i izvesnije izlečenje.

Ispitivanja u domenu urologije su raznovrsna i započinju detaljnom anamnezom, a šta će biti dalji koraci u dijagnostici zavisi od problema – od briseva i laboratorijskih isptivanja, do ultrazvuka i endoskopije. Nakon postavljanja dijagnoze sledi odabir odgovarajuće terapije, uz brižljivo praćenje efekta i rezultata. Bilo da li se radi o urinarnim infekcijama, kamenu u urinarnom traktu, problemima sa erekcijom ili mokrenjem, sterilitetom pa čak i malignim procesima, prvi korak ka izlečenju je – javiti se urologu.

Naši urolozi su lekari velikog teorijskog i praktičnog znanja, sa dugogodišnjim operativnim iskustvom i velikim brojem izlečenih pacijenata, fakultetski nastavnici posvećeni svom pozivu i dobrobiti pacijenata, uvek spremni da saslušaju i pomognu.

Pišite nam