Uklanjanje tetovaža i trajne šminke

Uklanjanje tetovaža i trajne šminke

o-uslugama

Uklanjanje tetovaža i trajne šminke

Lasersko uklanjanje tetovaža i trajne šminke QS laserskim sistemom na inovativan način uklanja neželjene  tetovaže u potpunosti. Fractat neinvazivna tehnologija omogućava bezbolno, precizno i efikasno uklanjanje neželjenog pigmenta bez obzira na veličinu i kompleksnost tetovaže, kao i regiju na kojoj se nalazi. 

Mogu se tretirati sve regije lica i tela na kojima se nalazi tetovaža, bilo da je u pitanju profesionalna, amaterska ili kozmetička tetovaža. Poslednjih nekoliko godina, najčešće imamo pacijentkinje koje žele uklanjanje trajne šminke

Kako se izvodi tretman uklanjanje tetovaža i trajne šminke?

Pre tretmana se daje lokalna anestezija, te je tretman u potpunosti bezbolan. Nakon čišćenja kože, laserskim zrakom se prelazi preko tetovaže. Laserski zrak se apsorbuje u pigmentu tetovaže bez oštećenja okolne kože. Prednost Fractat tehnologije je što dopire i do najdublje smeštenih pigmenata u koži putem dva koraka. Uz pomoć frakcionirane metode, pigment se eliminiše iz kože u spoljašnju sredinu i poboljšava se kvalitet kože koji je narušen tetoviranjem, a veoma kratki nano i piko impulsi fragmentuju preostale čestice pigmenta koji se eliminišu prirodnim putem iz organizma.

Koliko tretmana je neophodno?

Broj tretmana varira u zavisnosti od boje tetovaže, mesta na kojem se tetovaža nanosi i starosti tetovaže. Prosečan broj tretmana je 4-6, ali broj može značajno varirati od dubine na kojoj je smešten pigment.

Nega kože nakon skidanja tetovaže

Nakon tretmana, pacijenti se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima, a savete o nezi kože u danima nakon tretmana dobijaju od lekara.

Bitno je negovati tretiranu regiju kremom za hidrataciju kože i štititi je od sunca kremom sa zaštitnim faktorom SPF30+.

Cenu Laserskog uklanjanja tetovaža i trajne šminke možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam