Fileri vagine

o-uslugama

Fileri vagine

Intimna regija kod žena se tokom godina menja. Starenje, menjanje hormonskog statusa, trudnoće i porođaji, perimenopauza, menopauza, hronična oboljenja – sve to dovodi do smanjene hidracije kože i sluznice, gubi  se potkožno masno tkivo i menja izgled  spoljnjih genitalija.

Fileri svojim sastavom hidrogela sa hijaluronskom kiselinom usporavaju ovaj proces i vraćaju vreme, preoblikovanjem intimne regije i vraćanjem ranijeg izgleda vagini i velikim usnama.

Kome se preporučuju fileri u ginekologiji?

Svim ženama koje imaju nevoljno oticanje urinasuvoću vagine, lihen sklerozus, problem sa ožiljkom od epiziotomije, nakon primena zračenja te onima koji hoće da povećaju i osveže male i velike usne, G tačku i klitoris, u cilju većeg uživanja u intimnim odnosima.

Koje se regije mogu tretirati filerima u ginekologiji?

Velike i male usne, perineum, vagina, G tačka i klitoris.

Kako izgleda intervencija i koliko traje?

Pre intervencije se na željenu regiju nanosti anestetička krema, nakon čega se aplikuju fileri. Prodedura traje do 30 minuta, bezbolna je, nema potrebe za oporavkom niti posebnom negom nakon intervencije.

Nuspojave – retko – mogu da budu stvaranje granulacija, otok i stvaranje hematoma, što se povlači za nekoliko dana. Pun efekat se postiže nakon 4 nedelje i ukoliko ima potrebe može se dodati još filera. S obzirom na to da se filer vremenom apsorbuje intervencija se može ponoviti nakon 1-2 godine ukoliko postoji potreba.

Pišite nam