Biorevitalizacija podočnjaka

o-uslugama

Biorevitalizacija podočnjaka

Biorevitalizacija podočnjaka je najnovija procedura uz pomoć koje na potpuno neinvazivan način podmlađujemo regiju oko očiju. Gubitak masnog tkiva oko očiju i smanjeno stvaranje kolagenih vlakana daje umoran izgled celom licu – vidljivi su tamni kolutovi, koža je naborana i istanjena. Uz pomoć posebno pripremljenog koktela baš za regiju podočnjaka, tamni kolutovi oko očiju su ublaženi, koža je hidrirana i regenerisana, sitne bore su manje vidljive – a celo lice dobija odmoran izgled.

Kome se preporučuje biorevitalizacija podočnjaka?

Tretman je namenjen svima koju primećuju prve znake starenja okoloočne regije – tamne kolutove, sitne borice i dehidriranu, suvu kožu oko očiju.

Koje se regije mogu tretirati?

Tretira se regija oko očiju – donji i gornji kapak, kao i sitne bore smejalice.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Regija podočnjaka se očisti i na nju se nanese anestetik u vidu krema, da bi se tretman učinio bezbolnim. Kada anestezija deluje, koktel se aplikuje mikroiglicama na prethodno definisane tačke. Na mestima aplikacije ostaju sitne papule veličine čiodine glave, koje se posle nekoliko sati povlače. Tretman traje oko 30 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Radi se serija od 3 tretmana, u razmaku od 3 nedelje.

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Nega se primenjuje prema savetu lekara, a ukoliko postoje manji tragovi uboda u vidu modrica, stavljaju se hladni oblozi. Šminka se može nanositi sutradan.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Nanošenjem kreme za negu okoloočne regije – koju će vam preporučiti vaš lekar. Moguće je ponavljati tretman za oko 6 meseci, radi održavanja rezultata.

Cenu Biorevitalizacije podočnjaka možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam