Skidanje masnih naslaga zatezanje kože laserom Tightsculpting

Oblikovanje tela – tightsculpting

o-uslugama

Oblikovanje tela - tightsculpting

TightSculpting je laserski tretman oblikovanja tela i zatezanja kože, koji je moguće raditi na svim delovima tela. Dve talasne dužine zajedno se koriste u cilju destrukcije adipocita – ćelija masnog tkiva, uz istovremeno remodelovanje kolagena. Intervencija je jednostavna, kratko traje, efikasna je i nema potrebe za oporavkom.

Kome se preporučuje TightSculpting?

Svima koji žele da se oslobode lokalizovanih masnih naslaga na bokovima, unutrašnjosti butina, nadlakticama, podbratku… svuda gde ima viška. Lasersko oblikovanje tela nije zamena za mršavljenje – za to je potrebno promeniti navike. Jedino izmena načina života može dovesti do trajnih rezultata, ali ako ima viška na pojedinim mestima – TightSculpting je pravi izbor za vas.

Koje se regije mogu tretirati?

Sve regije na kojima postoji “višak” – od stomaka, nadlaktica, podbratka, preko bokova, butina, zadnjice, delova iznad kolena.

Kako se radi TightSculpting?

Prvi korak u laserskom topljenju masti i dubokom zatezanju kože jeste aplikacija energije neodimijumskog lasera koji ravnomerno i brzo greje kožu, koncentrišući energiju u potkožno tkivo. Time se stimuliše metabolizam ćelija masnog tkiva, ne delujući na gornje slojeve kože.

Druga etapa intervencije je poboljšanje elastičnosti kože upotrebom energije erbijumskog lasera koji – sem što povećava elastičnost kože, stimuliše kolagen, remodeliše ga i započinje proces neokolagenoze – stvaranja novog kolagena. Tretman traje oko 1 h, moguće i nešto duže ukoliko je regija koja se tretira veća.

Koji je rezultat TightSculptinga?

Rezultat je smanjenje obima regije na kojoj je aplikovan laser, zatezanje kože i veća elastičnost. Efekat zavisi od početnog stanja, broja tretmana i reakcije organizma.

Koliko tretmana je neophodno?

Radi se 4–6 tretmana, na oko dve nedelje razmaka. Moguće je raditi na dve i više zona u razmaku od nekoliko dana.

Nega nakon TightSculptinga

Tokom i nakon laserskog oblikovanja tela savetuje se izmena režima ishrane i bavljenje fizičkom aktivnošću, radi dostizanja optimalne telesne mase. Lasersko oblikovanje tela TigtSculpting skida lokalizovane masne naslage, ali samo se pravilnom ishranom smanjuju i naslage masti oko unutrašnjih organa, što je preduslov za zdravlje.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Efekti se održavaju pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću, a intervenciju je moguće ponavljati kad god se ponovo počnu pojavljivati lokalizovane masne naslage.

Pišite nam