o-uslugama

PRP

Plazma obogaćena trombocitima (plateletes-rich plasma ili PRP tretman) jedinstvena je terapija koja koristi sopstvene potencijale organizma u cilju regenracije kože, čime se započinju prirodni procesi podmlađivanja i obnavljanja.

PRP tretman podrazumeva centrifugiranje sopstvene krvi i izdvajanje plazme bogate trombocitima i faktorima rasta, koji imaju značajnu ulogu u ubrzavanju procesa regeneracije kože.

Nakon njihovog ubrizgavanja u kožu, stimuliše se reakcija matičnih ćelija, i podstiče stvaranje novog kolagena, elastina i krvnih sudova. Na taj način, ublažavaju se znaci starenja kože.

Kome se preporučuje PRP tretman?

Svima onima koji žele na prirodan način pokrenu mehanizme podmlađivanja.

PRP-om možemo tretirati lice, vrat, dekolte i ruke.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Najpre se izvadi  krv koja se, nakon centrifugiranja i izdvajanja plazme sa trombocitima i faktorima rasta, mikroiglama aplikuje u površinske slojeve kože. Tretman traje od 30 do 60 minuta, u zavisnosti od regije koja se tretira.

Koliko tretmana je neophodno?

Za optimalne rezultate neophodna su oko tri tretmana, sa razmakom od 3 do 4 nedelje.

Nega i održavanje rezultata

Dalja nega sporovodi se prema savetu lekara, uz obaveznu zaštitu od sunca. Preporučuje se i intenzivna hidratacija lica. Šminka se može nanositi već sutradan.

PRP tretman se sjajno kombinuje sa laserskim tretmanima. Ove dve tehnike potpuno su komplementarne i deluju sinergistički, a PRP terapija se ponavlja po potrebi.

Cenu PRP tretmana možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam