VeLift FaceSculpting

VeLift

o-uslugama

VeLift FaceSculpting

VeLift (negde poznat i kao miolift)  je intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana kontrakcija koju prave bore (mišići između obrva) – mišići se opuštaju. Istovremeno se pospešuje cirkulacija i limfna drenaža, čime se bolje ishranjuje koža, donosi veća količina kiseonika i poboljšava izgled tkiva. 

Efekat – podizanje tonusa mišića celog lica i redefinisanje kontura na maksimalno prirodan način – vežbom. Intervencija je potpuno bezbolna, a povremeno se može osetiti blago golicanje.

Kome se preporučuje VeLift FaceSculpting?

Svima onima koji žele da uspore proces opuštanja kontura lica na potpuno prirodan način – radom sopstvenih mišića! Ovaj tretman može se primeniti bilo kada – ključ je u prevenciji. Što pre se počne, lice će biti čvršće i gravitacija će imati manje uticaja.

Na koje delove lica VeLift najviše utiče?

Deluje na SVE mišiće lica, a najbolji efekti su na liniji vilice i u predelu obrva – podižu se obe regije, čime se dobija puniji i čvršći izgled kontura lica. Efekat je ne samo na mišićima lica, nego i vrata.

Kako se radi VeLift i koliko traje tretman?

Pre intervencije proverava se stanje kože i stepen hidratacije, nakon čega se lice očisti i uradi se piling. Nakon uklanjanja pilinga, na lice se nanosi gel i postavljaju elektrode, koje se potom povlače duž određenih linija mišića, posebno osmišljenim pokretima. Nakon završetka intervencije uklanja se gel, na lice nanosi serum i poboljšava njegova apsorpcija mikrostrujama. Sam tretman traje oko 1h.

Koliko intervencija je potrebno?

Broj intervencija zavisi od početnog stanja, tipa tkiva i mišića, ali se obično radi pet do šest, jednom nedeljno.

Postignuti rezultat održavaju se nastavkom tretmana jednom mesečno. VeLift može da se kombinuje sa filerima i laseromfileri dopunjuju volumen, laser podiže tonus kože i utiče na stvaranje kolagena i elastina, a VeLift deluje na mišiće. Sve ove intervencije međusobno su komplementarne.

Da li je nakon tretmana neophodna posebna nega?

Nakon procedure nema nikakvih tragova, te se može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. Može se primenjivati tokom svih godišnjih doba. Nakon tretmana nastavlja se uobičajena dnevna i noćna rutina nege.

Pišite nam