Zatezanje i sužavanje vagine laserom

Zatezanje vagine

o-uslugama

Zatezanje i sužavanje vagine laserom

Laserska terapija zatezanja zidova i podmlađivanja vagine (IntimaLase™) je tretman „vraćanja“ vagine u ranije dimenzije fototermalnim efektom, bez hirurškog zahvata. Intervencija je efikasna, jednostavna i sigurna.

Kako laser deluje na zatezanje i podmlađivanje vagine?

IntimaLase™ je laserski tretman koji jedinstvenom tehnologijom termički deluje na tkivo vagine, stimulišući remodelovanje postojećeg kolagena i sintezu novog. 

Rezultat je zatezanje zidova vagine, poboljšanje njenog tonusa i više seksualnog zadovoljstva, uz prevenciju spada bešike i nevoljnog oticanja urina, što zajedno utiče na značajno poboljšanje kvaliteta života.

Kome se preporučuje lasersko zatezanje i podmlađivanje vagine?

Lasersko zatezanje vagine savetuje se svim ženama koji imaju osećaj da „više ništa nije isto“ posle porođaja – vagina je šira, postoji osećaj „vučenja nadole“, ponekad se tokom tuširanja oseti da je niži prednji zid vagine, intimni odnosi nisu više onakvi kakvi su bili.

Kako izgleda intervencija i koliko traje?

Vrlo jednostavno – posebni stakleni spekulum stavi se unutar vagine i kroz njega se emituje laserska energija. Lasersko zatezanje vagine traje do 30 minuta. Neposredno posle intervencije pacijentkinja se može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Koliko traje oporavak?

Nema perioda oporavka, jedino se savetuje uzdržavanje od seksualnih odnosa i dizanja teških predmeta nedelju dana.

Koliko intervencija je potrebno?

Savetuju se tri terapije, u razmaku od mesec dana. Pre intervencije treba uraditi Papanikolau bris i analizu sedimenta urina.

Cenu Zatezanja vagine laserom možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam