VectorLift lasersko podizanje obrva

o-uslugama

VectorLift lasersko podizanje obrva

Fotona VectorLift laserski tretman na potpuno prirodan način zateže kožu gornjih kapaka i čela, čime se podižu obrve, poboljšava kvalitet kože gornjih kapaka, a najvažnije – lice dobija odmoran izgled.

Kome se preporučuje VectorLift? 

VectorLift je idealan tretman za sve koji žele postići podmlađen i osvežen izgled lica podizanjem obrva i zatezanjem kože gornjih kapaka. Posebno se preporučuje ako imate blago spuštene obrve i blago opuštenu kožu gornjih kapaka, što se primećuje već u tridesetim godinama.

Kako se izvodi VectorLift i koliko dugo traje? 

Pre tretmana, nanosi se anestetik u vidu kreme, te je tretman ugodan – oseti se samo blaga toplota i peckanje. Potom, laserska energija se precizno usmerava na ciljana područja, stimulišući kontrakciju kolagenih vlakana u koži, ali se stimuliše i stvaranje novog kolagena, čime se koža zateže. Dakle – laserom dubinski zagrevamo kožu gornjih kapaka i čela, kao i prednjeg dela kosmate regije, čime se postiže izgled podignutih obrva i zategnutih gornjih kapaka. Tretman traje oko 30 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Preporučuje se serija od 3 tretmana u razmaku od 3-4 nedelje kako bi se postigli optimalni rezultati.

Oporavak i nega nakon VectorLift laserskog tretmana

Nakon tretmana, može se očekivati blago crvenilo ili otok, ali brzo nestaju, što čini VectorLift idealnom tretmanom koji može da se radi cele godine, uz nanošenje kreme sa visokim zaštitnim faktorom od sunca.

Kako se održavaju postignuti rezultati? 

Da bi se održali postignuti rezultati, preporučuje se periodično ponavljanje tretmana, najčešće 3 meseca nakon inicijalnih tretmana. 

Cenu VectorLift laserskog tretmana možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam