DuoLight

o-uslugama

DuoLight

DuoLight je laserski tretman koji može biti odličan početak upoznavanja sa laserskim tretmanima, a izvanredan je i kao tretman održavanja postignutih rezultata. Može se raditi tokom cele godine, čak i leti, uz zaštitu od sunca. Tretman kombinuje dva lasera, neodimijum i erbijum, koji stimulišu stvaranje kolagena i elastina, usporavaju starenje kože i daju osvežen i odmoran izgled.

Kome se preporučuje DuoLight laserski tretman?

Ovaj laserski tretman idealan je za one koji kreću sa laserskim tretmanima, na pragu tridesetih godina, kada se polako počinje smanjivati stvaranje kolagena, počinju da budu vidljive fine linije i primećuje se smanjenje zategnutosti kože. Uz pomoć ove kombinacije lasera, smanjuje se vidljivost finih linija i zateže koža. 

Koje se sve regije mogu tretirati?

Mogu se tretirati lice, vrat i dekolte.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Nakon čišćenja i dezinfekcije kože, erbijum laserom zagreva se sluznica obraza, kako bi se zagrejala koža na najdubljim nivoima i stimulisalo stvaranje kolagena. Nakon zagrevanja erbijumom, prelazi se na zagrevanje neodimijumom, za dodatnu regeneraciju kolagena i elastičnih vlakana. Tretman je ugodan i oseti se samo toplota i blago peckanje.

Koliko tretmana je neophodno?

Broj tretmana zavisi od početnog stanja kože, a preporučuje se tri tretmana u razmaku 4-6 nedelja.

Oporavak i nega nakon DuoLight laserskog tretmana

Posle tretmana moguća je pojava blagog crvenila, koje brzo nestaje. Na kožu se nanosi krem sa zaštitnim faktorom svakodnevno, po preporuci lekara.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultati se održavaju ponavljanjem tretmana posle nekoliko meseci, ali i kombinovanjem sa drugim tretmanima koji dodatno hidriraju i regenerišu kožu, poput PRP tretmana, biorevitalizacije ili bioregeneracije.

Cenu DuoLight tretmana možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam