Biorevitalizacija lica

Biorevitalizacija celog lica

o-uslugama

Biorevitalizacija lica

Biorevitalizacija je injekciona metoda koja predstavlja idealnu ravnotežu između klasičnog mezoterapijskog i tretmana hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije, ovi kokteli sadrže mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline, koja je osnova borbe protiv starenja. Dok biorevitazacija više deluje na kvalitet kože, poboljšava njenu elastičnost, aktivira fibroblaste i podstiče stvaranje kolagena, hijaluronski fileri zaduženi su za povećanje volumena i remodeliranje samih struktura lica.

Kome se preporučuje biorevitalizacija?

Ovaj tretman namenjen je svima onima čija je koža počela da gubi sjaj i elastičnost, te deluje dehidrirano, što može biti posledica izlaganja sunčevim zracima, stresa, umora… Izvanredan je kao priprema za leto, ali i za oporavak kože nakon sunčanja.

Kako se izvodi biorevitalizacija i koliko dugo traje?

Najpre se lice očisti i nanese anestetik u vidu kreme, a zatim se specijalnim aplikatorom – mikroiglicom – na celu površinu lica, vrata, dekoltea ili šaka nanosi preparat. Tretman traje oko 30 min.

Koliko tretmana je neophodno?

Najčešće se preporučuju jedan do tri tretmana koji se, u zavisnosti od stanja kože, ponavljaju u roku od šest ili dvanaest meseci.

Nega nakon biorevitalizacije

Nakon tretmana može se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima, a šminku možete staviti sutradan. Ipak, kao i nakon svake metode koja podrazumeva korišćenje mikroiglica, u određenim slučajevima moguća je pojava blagog crvenila ili podliva na mestu uboda, koji brzo prolaze.

Održavanje postignutih rezultata

Redovnom negom, te dopunama filerima tamo gde je to neophodno, odnosno laserskim tretmanima za poboljšanje kvaliteta kože. Tretman biorevitalizacije se može ponoviti nakon četiri do šest meseci.

Cenu Biorevitalizacije lica možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam