Bioregeneracija polinukleotidima

o-uslugama

Bioregeneracija polinukleotidima

Bioregeneracija je neinvazivni tretman za podmlađivanje kože. Efekat podmlađivanja postiže se pomoću polinukleotida, bioaktivnih molekula koje potiču iz nukleinskih kiselina i imaju ključnu ulogu u regeneraciji i obnovi ćelija. Polinukleotidi stimulišu proizvodnju kolagena i elastina i poboljšavaju hidrataciju, teksturu i tonus kože.

Kome se preporučuje bioregeneracija polinukleotidima?

Bioregeneracija je idealan tretman za brzo rešenje za uklanjanje prvih znakova starenja koji se javljaju već u tridesetim godinama, uključujući fine linije, bore i opuštenu, suvu kožu. Tretman se preporučuje i za poboljšanje izgleda strija, ožiljaka od akni i drugih nepravilnosti na koži.

Koje se sve regije mogu tretirati?

Mogu se tretirati lice, vrat, dekolte i šake kada želimo da podmladimo kožu, ali i bilo koja druga regija tela čiji izgled želimo da poboljšamo.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Nakon čišćenja i dezinfekcije kože, nanosi se anestetik u vidu krema koji čini tretman bezbolnim. Kada anestetik počne da deluje, koktel se mikroiglicama ravnomerno aplikuje u kožu. Na taj način se aktivni sastojci unose u dublje delove kože gde stimulišu regeneraciju i obnovu ćelija. Tretman polinukleotidima traje oko 30 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Broj tretmana varira u zavisnosti od stanja kože. Za maksimalne rezultate, preporučuje se serija od tri tretmana u razmaku od dve nedelje.

Oporavak i nega nakon bioregeneracije polinukleotidima

Posle tretmana moguća je pojava blagog crvenila i sitnih modrica na mestu uboda koji brzo nestaju, a koža se neguje prema preporuci lekara.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultati se održavaju ponavljanjem tretmana nakon nekoliko meseci, što zavisi od stanja kože.

Kako bi u potpunosti regenerisali kožu na svim nivoima, idealno je kombinovati bioregeneraciju sa laserskim pilingom ili laserskim 4D tretmanom.

Cenu Bioregeneracije polinukleotidima možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam