Green Toning laser

o-uslugama

Green Toning lasersko ujednačavanje tena

Green toning je tretman koji koristi Fotonin Starwalker laserski sistem u koji su implementirane dve talasne dužine koje zajedno rade na uklanjanju i površnih i dubokih fleka, kao i crvenila i proširenih kapilara. U pitanju je neablativni tretman – što znači da nema oštećenja površnog sloja kože i perutanja posle tretmana, rezultat je sjajan, ujednačen ten i osvežen izgled kože.

Kome se preporučuje tretman Green toning?

Tretman se preporučuje svima koji žele da uklone fleke i crvenilo sa kože, koji najčešće nastaju kao posledica dejstva štetnog sunčevog zračenja.

Koje se sve regije mogu tretirati?

Mogu se tretirati lice, vrat, dekolte i šake.

Kako se izvodi tretman i koliko traje?

Nakon čišćenja i dezinfekcije kože, prvo se neodimijumskim laserskim zrakom prelazi preko kože koji tretira dublje postavljen pigment, a potom se KTP laserom tretiraju površne nepravilnosti. Tretman je ugodan za pacijente – oseća se samo blago peckanje.

Koliko je tretmana neophodno?

Tretmani se ponavljaju u intervalima od mesec dana, a obično je potrebno uraditi 3 tretmana.

Nega nakon Green Toninga

Nakon tretmana, nema perutanja kože, prisutno je samo blago crvenilo, a potrebno je nanositi kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultati se održavaju adekvatnom zaštitom od sunca uz pomoć krema sa zaštitnim faktorom i uz pomoć nege preporučene od strane lekara, a tretman se ponavlja po potrebi. Sjajno je kombinovati ga sa laserskim pilingom – čime dodatno poboljšavamo teksturu kože. 

Cenu Green toning lasera možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam