LipLase lasersko podmladjivanje usana

o-uslugama

LipLase - lasersko podmlađivanje usana

Fotona LipLase je neinvazivni laserski tretman za podmlađivanje usana koji se može raditi tokom cele godine. Za razliku od dermalnih filera koji se aplikuju mikroiglama, laser pomoću termalne energije stimuliše prirodne procese remodeliranja postojećih kolagenih vlakana, ali i sintezu novog kolagena, pružajući prirodan volumen i podmlađen izgled.

Kome se preporučuje LipLase laserski tretman? 

LipLase je idealan za sve koji žele da poboljšaju teksturu i izgled svojih usana – sitne linije, nedefinisane konture i gubitak volumena.

Kako se izvodi LipLase tretman i koliko dugo traje? 

Nakon dezinfekcije usana, nanosi se anestetik u vidu kreme kako bi tretman bio u potpunosti ugodan. Može se osetiti toplota i blago peckanje. Potom se laserom prelazi sa unutrašnje i spoljašnje strane usana, čime se tkivo dubinski zagreva, što podstiče kontrakciju i stvaranje kolagenih vlakana na prirodan način. Tretman traje oko 30 minuta.

Koliko tretmana je neophodno? 

Preporučuje se serija od 3 tretmana sa razmakom od 3-4 nedelje za postizanje optimalnih rezultata.

Oporavak i nega nakon LipLase laserskog tretmana

Blagi otok i crvenilo nestaju brzo nakon tretmana – tako da oporavka nema. Nakon tretmana potrebno je nanositi krem za negu kože usana sa zaštitnim faktorom.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultati se održavaju periodičnim ponavljanjem tretmana, što zavisi od odgovora tkiva na lasersku energiju i produkcije kolagenih vlakana. Tretman održavanja se najčešće radi 3 meseca nakon inicijalnih tretmana.

Cenu LipLase laserskog tretmana možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam