Cellular Matrix

o-uslugama

Cellular Matrix

Cellular Matrix je tretman tokom kojeg se kombinuje sinergistički efekat duboke revitalizacije i liftinga jer se istovremeno aplikuju hijaluronska kiselina i trombocitima obogaćena krvna plazma. Hijaluronska kiselina ima efekat revitalizacije i hidratacije, a trombocitima obogaćena plazma (PRP) stimuliše regeneraciju kože na ćelijskom nivou, aktivira kolagen i poboljšava cirkulaciju krvi. Ove dve komponente deluju istovremeno, intenzivirajući efekat.

Da li ste kandidat za Cellular Matrix?

Ovaj tretman se savetuje svima koji žele brzu regeneraciju kože nakon izlaganja suncu, kao i onima koji se tek pripremaju za letovanje, ali i svakome ko želi intenzivnu regeneraciju u bilo koje doba godine.

Idealan je za suvu kožu kojoj treba duboka rehidratacija uz lifting i efekat punoće i svežine. Tretman je efikasan i za zrelu kožu kojoj je potrebno vraćanje tonusa i ublažavanje bora.

Koje regije tretiramo Cellular Matrix-om?

Lice, vrat i dekolte kao i šake – sve regije kojima je potreban volumen i blaže zatezanje, vraćanje tonusa.

Kako se izvodi Cellular Matrix i koliko dugo traje?

Pre intervencije se izvadi krv u posebnu epruvetu sa hijaluronskom kiselinom, nakon čega se centrifugira i dobijena plazma sa faktorima regeneracije u koncentrovanim trombocitima se uz hijaluronsku kiselinu injektira u odabrane regije koje se žele tretirati. U epruvetama u koje se vadi krv pacijenta nalazi se hijaluronska kiselina koja produžava aktivnost trombocita na mestu uboda.

Klinički efekat kombinovanog tretmana hijaluronom i trombocitima koji se nalaze u jednoj epruveti je mnogo bolji nego kad se komponente daju odvojeno, čime se pojačava istovremeni efekat dodavanja volumena i regeneracije.

Tretman traje oko 30 minuta.

Koliko Cellular Matrix tretmana se preporučuje?

Za najbolji efekat savetuje se tri tretmana u razmaku od mesec dana.

Nega i održavanje rezultata Cellular Matrix-a

U zavisnosti od stanja kože i željenog efekta, lekar će savetovati dalje korake nege. Šminka se može nanositi sutradan.

Nakon inicijalnih tretmana, savetuju se tretmani održavanja svakih tri do šest meseci.

Cenu Cellular Matrixa možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam