Frac Revive laser

o-uslugama

Frac Revive laser

Frac Revive je laserski tretman za lice koji  kombinuje dva modaliteta Fotona StarWalker lasera kako bi se postigao ujednačen ten i poboljšao kvalitet kože. U pitanju je neablativan tretman – što znači da nema oštećenja površnog sloja kože, a veoma blago crvenilo brzo nestaje.

Kome se preporučuje tretman Frac Revive?

Tretman je idealan izbor za svakog ko ima flekice na licu, bilo da su od sunca ili nastale kao posledica akni i neujednačenu teksturu kože – proširene pore, pa čak i sitne bore.

Najčešće se tretira lice, ali i vrat je regija gde fleke često nastaju kao posledica izlaganja suncu.

Kako se izvodi tretman i koliko traje?

Nakon čišćenja i dezinfekcije lica, prvo se neodimijumskim laserom, koji ima veoma kratke impulse, prelazi preko kože, što „usitnjava“ pigment u flekama i one postepeno nestaju. 

Drugi korak je frakcionisani neodimijumski laser koji pravi sitne, nevidljive povrede u koži čime se podstiče stvaranje novog kolagena – na taj način pore se sužavaju, a sitne bore i sitni ožiljci budu manje vidljivi.

Koliko je tretmana neophodno?

Tretmani se ponavljaju u intervalima od mesec dana, a obično je potrebno uraditi 3 tretmana.

Nega nakon Frac Revive tretmana

Nakon tretmana nema oporavka, nema perutanja kože, prisutno je samo blago crvenilo, a potrebno je nanositi kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultati se održavaju adekvatnom zaštitom od sunca uz pomoć krema sa zaštitnim faktorom koje se nanose svakodnevno i uz pomoć nege preporučene od strane lekara, a tretman se ponavlja po potrebi. Idealno je kombinovati ga sa laserskim pilingom – čime dodatno poboljšavamo teksturu i činimo kožu glatkom i sjajnom.

Cenu Frac revive lasera možete pronaći u našem Cenovniku.

Pišite nam