Ginekologija

doctor

O ginekologiji

Odlazak ginekologu kod žena često izaziva osećaj nelagode. Zato se neretko dešava da žene izbegavaju ginekološki pregled, sve do momenta kada više ne mogu da ignorišu simptome koji signaliziraju da nešto nije u redu sa njihovim reproduktivnim zdravljem. Strah od odlaska lekaru nije neuobičajen. Sam po sebi, pregled može biti ponekad blago neugodan, zatim je tu nelagodnost od samog lekara, pogotovo ukoliko je žena u osetljivom stanju ili životnoj dobi.

Ginekolozi u Poliklinici Novakov svakoj pacijentkinji pristupaju sa pažnjom i posvećenošću. Pre ginekološkog pregleda obavezan je razgovor – vi upoznajete svog lekara, i lekar upoznaje vas. Vašu anamnezu, trenutno stanje, razlog dolaska i tek nakon toga sledi pregled i odluka šta dalje – da li su potrebne dodatne analize i koju ćemo terapiju odabrati, da što pre bude što bolje.

Ponekad je vreme najvažniji faktor kod uspešnog lečenja, zato ne odlažite odlazak ginekologu. Onog momenta kada dođete, u sigurnim ste rukama. Mi smo tu da pregledamo, analiziramo, dijagnostikujemo i lečimo. Tim stručnjaka u Poliklinici Novakov je pažljivo odabran – ponosimo se dugogodišnjim iskustvom, referencama i kliničkom praksom naših lekara, ali je vrlo važna i njihova posvećenost i empatija, jer nekad i lepa reč deluje lekovito.

Pišite nam

ginekologija

Ginekologija