Laserski tretman za regiju oko očiju

o-uslugama

Laserski tretman za regiju oko očiju

Fotona SmoothEye je neinvazivni laserski tretman koji podmlađuje kožu oko očiju. U pitanju je inovativan neablativni tretman, koji ne oštećuje površinu kože i može se raditi tokom cele godine, čak i leti. SmoothEye podmlađuje nežnu kožu oko očiju, rešavajući uobičajene probleme kao što su sitne bore, fine linije i opuštena koža. 

Kome se preporučuje SmoothEye?

Tretman se preporučuje čim primetite prve znake starenja kože oko očiju, što se javlja već u tridesetim godinama. Idealan je ukoliko želite da poboljšate kvalitet kože oko očiju i rešite probleme poput sitnih bora i blago opuštene kože kapaka.

Koje oblasti lica se tretiraju?

Laserom se tretira samo koža gornjih i donjih kapaka, bez mogućnosti povreda oka i dubljih struktura.

Kako se tretman izvodi i koliko traje?

Uz pomoć Er:YAG lasera, na potpuno neinvazivan način podmlađuje se okoloočna regija. Prvo se nanese anestezija u vidu kreme, kako bi tretman bio u potpunosti bezbolan, a potom se laserskim zrakom ciljano deluje na kožu kapaka. Laser stimuliše proizvodnju kolagena i zateže kožu, poboljšavajući elastičnost i smanjujući pojavu bora. Tretman traje oko 30 minuta. Nakon tretmana, očekivano je blago crvenilo koje brzo prolazi.

Koliko tretmana je potrebno?

Preporučuje se tri tretmana u razmaku od 3-4 nedelje

Oporavak i nega nakon tretmana

Prednost SmoothEye tretmana je što nema oporavka i možete nastaviti svakodnevne aktivnosti odmah nakon procedure. U danima nakon tretmana, koža se neguje kremom za regeneraciju kože uz obavezno nanošenje kreme sa visokim zaštitnim faktorom tokom dana. 

Kako održati rezultate?

Rezultati se održavaju ponavljanjem tretmana, najčešće na šest meseci, što zavisi od početnog stanja kože. Kombinovanje ovog tretmana sa mezoterapijom podočnjaka ili biorevitalizacijom podočnjaka daje maksimalne rezultate podmlađivanja, a tretman bora „smejalica“ botoksom daje osvežen izgled celom licu.

 

Pišite nam