Revolucionaran, prirodan i neinvazivan – Profhilo

Starenje kože je složen proces koji uključuje različite faktore kao što su gubitak kolagena i elastina, smanjenje koncentracije hijaluronske kiseline i gubitak volumena. Hijaluronska kiselina, koja je prirodno prisutna u našoj koži, igra ključnu ulogu u zadržavanju vlažnosti, elastičnosti i volumena kože. Međutim, kako starimo, nivo hijaluronske kiseline u koži opada, što dovodi do gubitka hidratacije, pojave bora i opuštanja kože.

Profhilo je revolucionarna metoda za postizanje prirodnog i osveženog izgleda lica koja kombinuje najnovija dostignuća u tehnologiji obrade hijaluronske kiseline sa inovativnim pristupom podmlađivanju kože, pružajući sjajne rezultate na potpuno neinvazivan način, a bez perioda oporavka.

Profhilo tretman se izvodi mikroiglama koje se pažljivo ubrizgavaju u ključne tačke gde je potrebna dubinska revitalizacija kože. Ova tehnika omogućava ravnomernu distribuciju hijaluronske kiseline u dubljim slojevima kože, podstičući prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Profhilo se može primeniti na različitim regijama, uključujući područja lica poput obraza, jagodica, vilice i brade, kao i vrat, dekolte i šake, na kojima su takođe vidljivi znaci starenja poput suve kože, sitnih bora i neravnina.

Ono što izdvaja Profhilo od drugih tretmana je BAP (Bio Aesthetic Points) tehnika, koja podrazumeva injektovanje proizvoda u pet tačaka na svakoj strani lica, vrata ili dekoltea. Ova tehnika omogućava optimalnu distribuciju hijaluronske kiseline u regijama gde je potrebna revitalizacija, što dovodi do prirodnog rezultata, bez efekta volumena.

Koje su prednosti Profhilo tretmana?

Prvo i najvažnije, rezultati su prirodni i diskretni. Neki tretmani menjaju izgled vašeg lica, ali Profhilo daje isključivo osvežen i odmoran izgled licu. Osim toga, injektovanje u samo 5 tačaka po strani ima zaista minimalan rizik od neželjenih efekata poput blagog otoka, crvenila i modrica, te brz oporavak čini Profhilo idealnim izborom ako tražite efikasan, ali bezbedan način za osvežavanje kože.

Kome je namenjen Profhilo tretman?

Profhilo se preporučuje svima koji primećuju prve znake starenja kože, poput suvoće, vidljvih sitnih bora i pada tonusa, a posebno ako želite da održite zdrav i svež izgled kože bez invazivnih procedura. Nakon Profhilo tretmana, možete odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima, jer nema perioda oporavka. Rezultati tretmana postaju sve vidljiviji tokom nekoliko nedelja, a efekti traju nekoliko meseci.

Dakle, ako primećujete znake starenja na svojoj koži, poput bora, opuštene kože i gubitka volumena, birajte Profhilo: hijaluronska kiselina hidrira kožu, vraća volumen i čini je čvršćom i elastičnijom.  

Ako imate suvu kožu, hijaluronska kiselina koja se koristi u Profhilo tretmanu ima izuzetna hidratantna svojstva, te redovnim tretmanima koža postaje hidrirana, elastična i sjajna. 

Ako nemate vremena za oporavak, Profhilo je minimalno invazivan, brz i efikasan, što ga čini idealnim izborom ako želite da postignete rezultate bez invazivnih zahvata ili dugotrajnih perioda oporavka. 

Ako želite prirodan izgled, vaš prvi izbor treba da bude Profhilo: nema drastičnih promena, već na prirodan način ističe vašu lepotu.

Profhilo je jedinstveni tretman u borbi protiv znakova starenja kože. Kombinacija visoko koncentrovane hijaluronske kiseline i specifične tehnike primene omogućava postizanje prirodnih i dugotrajnih rezultata u revitalizaciji i hidrataciji kože. Ako tražite efikasan i bezbedan način da vrate mladalački sjaj svojoj koži, tonus i svežinu, Profhilo tretman je definitivo pravi izbor za vas.