SmoothEye: Podmlađena okoloočna regija, na prirodan način

Decenijama nas kozmetička industrija uči da nam je potreban poseban proizvod za negu kože oko očiju jer je koža te regije drugačija od kože čela, obraza i brade. Ali – da li ste se ikada zapitali da li je to zapravo tačno?

Istraživanja sugerišu da koža oko naših očiju zaista stari drugačije nego koža na ostatku lica – i pokazuje vidljive znakove starenja dok smo zaista još mladi. Zapravo, istraživanja govore da su bore ispod očiju najizraženiji vidljivi znakovi starenja kod žena u tridesetim godinama.

Šta okoloočnu regiju drugačijom?

Koža oko očiju je najtanja koža na telu – toliko je tanka da ponekad možete da vidite kroz nju, pogotovo ako imate svetlu kožu, verovatno primećujete baš tu veoma tanku, transparentnu kožu ispod očiju. Ako imate tamne krugove, najčešće su u pitanju krvni sudovi kože koji izgledaju plavo ili ljubičasto ispod tanke kože ispod očiju.

Na ovoj regiji takođe možete primetiti gubitak kolagena i elastina – kao što su fine linije, opuštenost i naboranost. Ovo može biti delimično posledica oštećene barijerne funkcije kože oko očiju, te je gubitak vode putem kože veći, a koža je podložnija spoljašnjim faktorima koji oštećuju kolagen. Samim tim se smanjuje čvrstoća i otpornost kože. Osim toga, koža kapaka ima manje lojnih žlezda čija je uloga da luče masnoće – što zapravo i dovodi do toga da regija oko očiju izgleda starije nego što zapravo jeste.

Kako osvežiti podočnjake bez ubrizgavanja hijalurona?

Kako bi osvežili pogled i vratili odmoran izgled licu, SmoothEye laserski tretman nudi inovativno rešenje za poboljšanje kvaliteta kože bez invazivnih zahvata. Ako razmišljate o tome kako da povratite sjaj vašim očima, a ne biste još radili hiruršku intervenciju ili koristili hijaluron, SmoothEye bi mogao biti pravo rešenje za vas.

SmoothEye laserski tretman ciljano deluje na područje oko očiju radi poboljšanja tonusa kože i smanjenja vidljivosti finih linija i bora. Uz pomoć neablativnog Er:YAG lasera, podstiče regeneraciju kože i poboljšava proizvodnju kolagena, proteina koji čini kožu čvrstom i elastičnom.

Tretman je neinvazivan i ugodan, oseti se blago peckanje. Tokom tretmana, laserska energija se usmerava na ciljana područja oko očiju, stimulišući prirodne procese regeneracije kože. Ovaj proces podstiče proizvodnju novog kolagena, što dovodi do zatezanja i podizanja kože i smanjenja finih bora. Rezultati su postepeni i prirodni, čime se postiže svež i odmoran izgled, a sve to bez perioda oporavka.

Kako da znate da li je SmoothEye baš za vas?

SmoothEye je idealan ako želite da poboljšate kvalitet kože oko očiju, da smanjite fine linije i bore, za prirodan i osvežen izgled, bez invazivnih zahvata. Najbolje je početi kada primetite prve sitne bore oko očiju – već u tridesetim godinama.

Koje su prednosti SmoothEye tretmana?
  1. Neinvazivan – nema oštećenja kože na površini, već laser zagreva kožu u dubini
  2. Prirodan – rezultati su postepeni i pružaju osvežen izgled
  3. Bez oporavka – odmah se vraćate svakodnevnim aktivnostima
  4. Poboljšava kvalitet kože –  koža postaje glatka, čvršća i sjajnija
  5. Dugoročni rezultati – kolagen koji se postepeno stvara prirodnim putem ne daje instant rezultate, već na duži period poboljšava strukturu kože.