Radite laserski tretman i tokom leta

Šta je DuoLight tretman? Koji su rezultati? Koliko tretmana je potrebno?
Većina laserskih tretmana za lice preferira se tokom hladnijih meseci, kada su dani kraći i izlaganje suncu je minimalno. Razlog za to leži u riziku od hiperpigmentacije i oštećenja kože koje sunčeva svetlost može izazvati na tretiranim područjima tokom procesa oporavka od tretmana. Međutim, postoji rešenje koje omogućava siguran i efikasan tretman lica tokom cele godine.

DuoLight je tretman koji ima za cilj zatezanje kože uz prevenciju starenja. Koristi dve vrste lasera, za dubinsko i površinsko zagrevanje tkiva, čime se postiže efekat kompletnog zatezanja kože stvaranjem novog kolagena.

Rezultati su sjajni – poboljšanje tonusa, zatezanje kože uz minimalan piling, a sve u funkciji usporavanja starenja.

DuoLight laserski tretman se preporučuje svima koji žele da poboljšaju tonus kože uz istovremeno zatezanje i podmlađivanje. Idealno je početi već sa prvim znacima starenja, od 30+ godina.

Najbolji efekat se postiže sa serijom od tri tretmana na šest nedelja, uz tretmane održavanja u regularnim vremenskim periodima, čime se prevenira veće opuštanje kože i ona se neguje.

Tretman je praćen minimalnim osećajem nelagode, kao i sa minimalnim vremenom oporavka, pa se može odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

Ono što je najbolje, DuoLight se može raditi bilo kada tokom godine, ali pazite na kožu – SPF 50 je neophodan, pogotovo kod direktnog izlaganja suncu.